Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mutasd a szivem!!!!!!!!!!!

Hódítsd meg a szívem!

 

 

Itt a nagy lehetőség: Justin Bieber (16) szerelmes akar lenni, járni szeretne valakivel! A jóképű szupersrác a Popcornnak árulta el, hogyan kezdj ki vele, mi jön be neki, és mitől megy el a kedve.

 

Ez bejön

Vagány barátnőt szeretnék, aki nem játssza meg magát. Nálam nincs esélyük a hisztis, nyafogós cicababáknak! Semmi sem rosszabb a kikent-kifent plázacicáknál, akik aztán jelenetet rendeznek, ha megfújja a hajukat a szél. Brrr! A természetesség a nyerő. Bejönnek a szexi cuccok, nyugodtan hangsúlyozzák ki a lányok az alakjukat, de azért ne pakoljanak ki mindent. Egyenlőre nem foglalkozom a szexszel, még túl fiatal vagyok hozzá, ezt meg kell érteniük. De persze a csókolózás és a simogatás az jöhet! Azok a lányok bűvölnek el leginkább, akikkel jókat lehet nevetni. Számomra nagyon fontos a humor. A lényeg, hogy ne vegye magát túl komolyan, képes legyen nevetni saját magán. Hiszen én is tudom magamról, hogy a világ egyik legbénább pasija vagyok. Van még egy fontos dolog: a hűség. Azonnal szakítanék, ha kiderülne, hogy a barátnőm kikezdett valaki mással. Én sem csalnám meg őt soha. Szóval hiszek a nagy szerelemben, és remélem, nemsokára meg is találom!

 

 

Álmaim barátnője

Nem tudnám pontosan leírni, hogy is néz ki álmaim barátnője, ahhoz túl sok csinos lány vesz körül. Néha a barna hajúak tetszenek, néha meg a szőkék, felváltva, mikor melyik. Régebben az egzotikus lányok tetszettek, a barna szeműek, sötét hajúak, például Selena Gomez vagy Megan Fox – mindketten nagyon szexisek és aranyosak. De amióta megláttam Taylor Swiftet, azóta bolondulok a szőkékért! Totál felizgatott a szőke hajzuhataga és az égszínkék szeme! És ami még mellette szól: nem cicababa, simán visszaszól a srácoknak. Ez nagyon bejön nekem! A múltkor láttam egy lányt az egyik német csatornán, Gabbyt a Queensberryből – na, ő is pont az esetem! Remélem, olvassa a Popcornban az üzenetem: Hé, Gabby, szívesen randiznék veled! ;-)

 

 

Ebből nem kérek

Jóval idősebb lánnyal biztosan nem kezdenék ki, még akkor sem, ha Beyoncé a világ legdögösebb nője! ;-) Pedig csomó levelet kapok 20 évesektől. Nagyon hízelgő, de köszi, nem! Elég hülyén néznék ki, ha randiznék egy 20 éves lánnyal, aki ráadásul két fejjel magasabb is nálam. Van még más kizáró tényező is. Az élettől is elmegy a kedvem, ha lerágott körmöket, ápolatlan hajat látok, vagy ha valakinek erős a szájszaga. Ha így jönne randira, tuti, hogy nem hívnám fel többé. A túl sok sminket és a pontatlanságot is utálom, a megállapodásokat be kell tartani. És most elárulok egy titkot: bocsi, de nem értek a romantikához! Túl sok nekem ez a rózsás, gyertyás, összebújós felhajtás. Jól akarom érezni magam a barátnőmmel, mindenféle erőltetett körítés nélkül.

 

 

 

Mit gondol Justin ezekről a sztárcsajokról?

 

Miley Cyrus

Totál őrült, emellett ugyanolyan rámenős, mint én. Eszméletlen a humorérzéke, és egyáltalán nem veszi magát komolyan – ez nagyon bejön nekem. És őrjítően kék a szeme!

 

Selena Gomez

Gyakran álmodtam róla. Elbűvölő a mosolya, a szeme, az alakja. Tudom, hogy egyszer majd elveszem feleségül!

 

Lady Gaga

Teljesen kattant nőszemély! Biztosan óriási balhékat lehetne csapni vele, mindenkit meg tudnánk szívatni, de barátnőként azért már túl sok lenne.

 

Kristen Stewart

Már sokszor feltűnt nekem a partikon. Titokzatos lány, misztikus aura veszi körül, ugyanakkor időnként szemtelen is tud lenni. Szerintem kedves, de nem tudnék beleszeretni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beyoncé

Annyira dögös, hogy szinte már éget! Találkoztam vele az MTV Awardson. Bármit megadnék, hogy a pasija lehessek!